vineri, 29 octombrie 2010

UN TARAN

Asa ii spun eu celui care are un apartament de 40-50 m patrati si incepe sa sparga peretii pentru a face arcade, pentru a pune spoturi, tot acesti tarani isi pun gresie in baie, bucatarie, dormitor si binenteles ca si in sufragerie ajung unii, faianta in baie cat cuprinde si in bucatarie deasemenea de jos pana sus, taranul nu a auzit de parchet pentru trafic intens, de lustre sau lampadare din cate stiu spoturile sant foarte bune in spatii comerciale.
Daca are posibilitatea sa sparga peretele de la bucatarie care da in sufragerie este minunat,mirosul de peste sau de salam nu trebuie sa stea numai la bucatarie trebuie sa fie si in sufragerie asa-i taranul.
La ferestre nu lipsesc jaluzelele verticale astea sant la moda, le vezi prin toate spitalele (particulare) si in toate cladirile de birouri, trebuie sa le vezi si acasa, taranul nu a auzit de jaluzele exterioare si o perdea micuta la geam, e taran nu avea de unde.
Imi cerscuze ca folosesc cuvantul sufragerie si nu living dar o fac intentionat deoarece taranul nu stie ce este aia sufragerie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

De ce sa taci?