sâmbătă, 19 iunie 2010

Tigari, tigari, tigari

Tigari, tigari, avem tigari, baiatu vrei tigari, zi domnita, domnu, domnu,ieftin la jumate, etc
Da asta este refrenul preferat in Obor, este imposibil sa intri in piata obor si sa nu auzi cateva personaje de culoare strigand vand tigari, baiatu vrei tigari sau diferite apelative. Problema este ca numai cetatenii de rand ii vad pe acesti netrebnici cum vand tigari de contrabanda, oare nenorociti care conduc aceasta tara de ce nu vad? Oare de ce cei ce au grija de bunastarea din piata obor nu ii vad?
Un prieten imi povestea cum intr-o zi la intrare in piata erau doi politisti impreuna cu doi comunitari care stateau la barfa si la nici 3-4 metri de ei in piata diferite personaje strigau cat ii tinea gura ca ei vand tigari.
Oare de ce acesti politsiti nu au luat nicio masura? Imi este greu sa cred ca ei nu ii vedeau sau nu ii auzeau pe vanzatorii de tigari de contrabanda.
Oare acei politisti sant complice? Este posibil am vazut la tv cum un politist vindea droguri, altul lua spaga, altul a fugit de la locul accidentului si sigur acesti indivizi care ar trebui sa aiba grija de ordinea si disciplia populatiei au facut si alte lucruri care nu au treba cu legea fara ca noi sa stim si vor sa avem incredere in ei.
Am avut si vom avea intotdeauna contrabanda si smecheri care sa insele statul pentru ca asta vor cei ce ne conduc, nu pentru ca vrem noi fraierii care ne platim taxele si impozitele intotdeauna la timp.
Este clar romania este formata din smecehri si multi fraieri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

De ce sa taci?