duminică, 14 martie 2010

MILIARDARUL ROMANILOR

Cu putin timp in urma renumita revista forbes a facut cunoscut numele celor mai bogati oameni de pe planeta. Printre ei asa cum era de asteptat se afla si trei romani, acestia sunt: Patriciu, tiriac, si Ioan Niculae se pare ca acest ioan niculae este proaspat miliardar si asta datorita celor care au fost alesi de noi la ultimele alegeri. Daca romanul de rand se chinuie sa plateasca facturile de intretinere Ion niculae isi sporeste averea producand ingrasaminte cu gaze la preturi subventionate.
Boculet impreuna cu ministri cabinetului a avut grija ca baiatul destept (ion niculae) sa ajunga miliardar. Totul a fsot simplu si fara niciun pic de respect fata de popor.
Acesti conducatori nebuni pe care poporul roman i-a ales a spus ca ajutandul pe niculae ii ajuta si pe cetateni pastrandu-le locurile de munca si uite asa niculae a ajuns sa plateasca un pret/ mia de metri cubi de gaze cu mult mai mic decat restul populatiei.
Acest ajutor nu este unul mic, din moment ce gazele din productia interna au un pret de 165 dolari/ mia de metri cubi, in timp ce cele importate au un pret aproape dublu 330/ mia de metri cubi.
Din ce am inteles acest bandit cumpara de la stat numai gaze din productia interna si asta pentru a arata cat de corecti sunt iubiti nostri conducatori, o alta problema scoasa la iveala ar fi si aceea ca in principiu acest individ trebuia sa cumpere gaze la pret promotional 5 luni, dar cineva a intervenit si perioada s-a marit la 17 luni.
Oare de ce domnule boc?
Oare de ce romanul de rand este atat de fraier?
Oare daca acest individ v-a fi bagat la puscarie cate persoane vor iesi in strada sa ceara autoritatilor eliberarea lui?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

De ce sa taci?