luni, 22 februarie 2010

Stirile zilei de la ora 19

Daca se mai uita cineva la cele mai importante stiri de la ora 19 trebuie sa afle sau sa isi ia o marja de eroare deoarece nesimtiti de la pro tv si antena 1 incep stirile la ora 18:58, cretini astia incearca sa fure startul si sa inceapa unul mai devreme decat altul fara sa isi dea seama ca sunt penibili.
Daca acesti indivizi care realizeaza si prezinta acele emisiuni ar avea un pic de respect fata de cei ce stau ca popandai in fata televizorului ar incepe stirile la ora 19:00 si daca mai este cineva care urmareste aceste stiri parerea mea este ca rau face, am incercat sa urmaresc stirile la aceste televiziuni si in mare majoritate am observat ca predomina crimele, accidentele si jafurile. Rar se intampla sa vezi o stire constructiva si de bun simt, mai repede stiristi nostri arata o panarama sexy sau o taranca ajunsa in patul unui bogatas sau fotbalist care acum, a devenit vedeta.
Deci dragi cititori cele mai importante stiri de la pro tv si antena 1 nu incep la ora 19:00, cel putin ceasul afisat de aceste televiziuni arata la inceputul stiriolor 18:58.
Nu mai fiti fraieri nu mai urmariti cretinismele lor, mai bine cititi o carte sau alergati prin parc si sigur veti fi in avantaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

De ce sa taci?