vineri, 29 ianuarie 2010

Drogatu

Adrian Mutu a fost depistat pozitiv la un control antidoping, ceva normal daca ne gandim la trecutul "briliantului", numai un om normal si cu putina minte putea crede ca "briliantul" nu o sa se mai drogheze.
Deja aud pe tot mai multa lume ca "briliantul" vroia sa slabeasca si nu stia ce contine acele pastile. Ori acesti indivizi sunt prosti ori tin cu drogatu, cum poti spune asa ceva tu cel ce castigi milioane de euro, da de euro nu de lei pe an, pai unu ca acest "briliant" ar fi trebuit sa aiva un doctor care sa stea drepti in fata lui la orice ora, acel doctor trebuia sa stie ce baga in gura si ce scoate din gura "briliantul". Dar "briliantul" este roman si nu are nevoie de asa ceva deoarece nu ar mai putea lua doza.
Multi s-au grabit sa spuna ca Mutu este o pierdere grea pentru echipa nationala, de ce?
Din cate imi aduc aminte Mutu pentru echipa naionala nu a facut niciun meci memorabil, ba din contra ne-a mancat acel penalti de la Euro 2008 cu Italia, altii il compara cu Hagi sau cu altii mari jucatori, Hagi era jucatorul care putea decide un meci de unul singur, Mutu nu. Aceasta comparatie cred ca o face numai cei ce nu cunosc fenomenul fotbal sau au diverse interese vis-a-vis de Mutu.
Probabil ca unii vor spune ca si Maradona s-a drogat si nu a mai facut nimeni atat caz, dar Maradona a fost un super jucator si se va vorbi despre el si peste 100 de ani pe cand despre Mutu daca da Domnul si va fi suspendat cinci ani nu o sa mai auzim nimic de el.
Am vazut o declaratie a lui Mutu in care spune ca este in stare de soc si ca nu a facut nimic rau, ii dau dreptate sa fie in stare de soc deoarece este posibil sa fi realizat ca a fost prins cu drogu in sange si ii dau si mai mare dreptate ca nu a facut nimic rau, ne-a scapat pe noi de el la nationala si pe Lucesu de gura mariolr ziaristi care numai conteneau in laude ca Mutu da gol dupa gol in Italia. Acei ziarist nu spuneau niciodata ca Mutu acolo alerga cat putea de tare pe teren, pe cand la nationala alerga numai prin baruri si discoteci, pe teren mai putin.
Mutu tace dar le face.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

De ce sa taci?