duminică, 17 ianuarie 2010

Unde este diaspora?

Astazi au avut loc alegeri in colegiul 1 din Bucuresti, asa cum era de asteptat prezenta la urnele de vot dupa primele estimari a fost mica doar 27,07%, populatia este satula de parlamentari, de cei din jurul lor si renunta sa mai mearga la vot, considera ca nu merita efortul.
Aceasta atitudine ne aduce numai prejudicii deoarece cei ce doresc sa fure voturi fura fara probleme iar in locul unui om capabil merge in parlament un incapabil, Credeti ca daca am fi vrut cu adevarat o schimbare nu am fi avut daca am fi mers cu totii la vot? Dar din 90 cand au fost primele alegeri si pana acum sant persoane care nu au vazut niciodata urna de votare. Probabil ca si datorita acestor oameni satem azi cea mai netrebnica tara din europa.
Din cate se pare baiatul lui tata Prigoana, honorica a pierdut alegerile din colegiul 1, dar in creierul lui si al celor din PDL probabil ca circula o furnicuta care ii intreaba unde este diaspora si rezultatele de acolo?
Raspunsul este clar acum diaspora nu a avut drept de vot.
In momentul in care scriu aceste prostii il ascult si pe "honorica fara minte" care spune urmatoarele: "Vreau sa multumesc PD-L pentru increderea acordata. A acordat o sansa tinerei generatii. Vreau sa multumesc cetatenilor Colegiului 1 care au iesit la vot. Vreau sa multumesc echipei de campanie si familiei mele. Am dovedit "bunul simt" si seriozitatea unei generatii care este gata sa preia stafeta si sa se implice activ. A fost o campanie foarte grea. Am avut o misiune dificila. In aceasta campanie, nu m-am luptat doar cu dl. Stroe, ci cu trei partide si cu Primaria Sectorului 1. Il felicit pe dl. Chiliman pentru victorie, precum si pe dl. Stroe. Domnul Stroe incepe un mandat scrut, direct in opozitie".
De fapt. eu sunt castigatorul acestei lupte, pentru ca mi-am propus sa am o campanie de bun simt, transparenta, cinstita, fara sa-mi atac contracandidatii. Va asigur ca nu am renuntat la lupta politica. Am pierdut doar o batalie, nu si razboiul. Ne vom revedea in 2012 cand voi castiga un mandat de parlamentar", a mai precizat Prigoana.
In gandul meu am zis "Ba esti P...T"
Cum poate sa spuna un om sanatos la cap ca el a castigat cand a avut mai putine voturi?
Oricum se pare ca la nivelul sectorului 1 PDl-ul a facut o miscare gresita si poplatia nu a cazut in aria nepotismului.
Chiar daca mai scriu ceva sau chiar daca nu mai scriu rezultatul este clar Radu Stroe a castigat, un bandiut si asta sa nu creada cineva ca este cel mai bun, nici pe departe.
Populatia a gandit bine de aceasta data, intotdeauna trebuie sa alegi pe cel care are mai putin tupeu si mai multa minte. Pentru ca va minti mai putin si poate va fura mai putin . Si chiar daca o face va fi vulnerabil Nu alegem smecherii de bani gata, cu tupeu plini de fite ca sa nu ii mai putem da jos.



2 comentarii:

  1. sa nu mai aud de asta....simt ca turbez. ce dracului il bagati atata in seama pe avortonul ala?

    RăspundețiȘtergere
  2. A pierdut beizadeaua ? Mare nenorocire ! Astia(scuze pentru cuvant) nu se mai potolesc ? Aseara a aparut batranul(nu seniorul,intelegeti de ce) tunand si fulgerand,amenintand ca a pornit razboiul impotriva celor care nu au fost de acord cu "famiglia".Cat tupeu !

    RăspundețiȘtergere

De ce sa taci?